Днешният ден се оказа много добър за феновете на Роджър

...
Днешният ден се оказа много добър за феновете на Роджър
Коментари Харесай

Фланелките на Федерер с логото RF се завръщат на пазара


Днешният ден се оказа доста добър за почитателите на Роджър Федерер. Техният любим към момента е надалеч от завръщането си на корта, само че тя бяха зарадвани с друга вест – завръщането на пазара на облеклата, носещи фамозното лого RF.

След раздялата на Маестрото с Nike то остана благосъстоятелност на американската компания и затова тенисистът не можеше да го употребява. В последна сметка обаче двете страни са постигнали съглашение и логото занапред ще се появява на новите модели на Uniqllo. За момента да ще бъдат в два цвята – бял и черен, като в бъдеще разнообразието в това отношение ще нараства.

Самият Федерер снима малко видео послание към своите фенове във връзка значимото събитие. „Здравейте на всички, аз съм Роджър. Много от вас ме питаха за логото RF и в този момент съм доста благополучен да ви кажа, че то още веднъж е тук и за пръв път ще бъде на фланелките на Uniqlo. Надявам се да ви хареса“ – сподели носителят на 20 трофеи от Големия шлем.

Най-вероятно ще забележим новите модели за пръв път при завръщането на Федерер на корта на тазгодишното издание на Laver Cup (23-25 септември). Другият шампионат, в който Маестрото е удостоверил присъединяване през този сезон, е ATP 500 шампионата в родния му Базел (24-30 октомври).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР