Днешният ден е сравнително богат от към футболни мачове и

...
Днешният ден е сравнително богат от към футболни мачове и
Коментари Харесай

Изцяло футболни предложения в Super hot залозите на Winbet

Днешният ден е относително богат от към футболни мачове и всеки фен на най-популярния спорт може да се наслаждения на конфликти от шампионата за Купата на Беларус, младежката лига на Никарагуа и елитното състезание на Таджикистан.

Две от срещите от шампионата за Купата на Беларус попадат в Super hot залозите на Winbet .

В първата от тях Славия Мозир приема БАТЕ Борисов. Двубоят на стадион „ Юност “ е с начален час 17:30.

Последните три мача на домакините от Славия Мозир са приключили при маркирани над 2.5 гола. Единият от тях бе успеха над днешния им противник с 2:1 във втория кръг на Висшата лига на Беларус.

БАТЕ също записва резултатни срещи и две от последните три на тима завършиха при маркирани над 2.5 попадения.

Именно в тази тенденция са упованията ни за идния полуфинал от шампионата за Купата на Беларус. Super hot залогът на Winbet е Славия Мозир и БАТЕ Борисов да си вкарат над 2.5 гола при повишен коефициент на 2.25 от стартов 1.92 .

Следващото бонус предложение на букмейкъра е за другия полуфинал от същата конкуренция, в който един против различен се изправят Брест и Шахтьор Солигорск. Мачът стартира в 19:30 часа.

Брест се класира извънредно мъчно на полуфиналите, откакто направи нулево тъждество с Ислох Минск, а в реванша измъкна триумф с 1:0 след продължения.

Гостите от Шахтьор доближиха до тази фаза на конкуренцията по безапелационен метод – с помощта на две победи над Жодино.

Клубът от Солигорск се показва малко по-добре от Брест в шампионата, само че загуби последния си мач от този противник с 0:2 и в този момент прогнозата ни е за оспорван дуел, в който да забележим попадения в двете порти.

Super hot залогът , който предлага Winbet е и двата тима да отбележат при повишен коефициент на 2.50 от стартов 2.16 .

Последното предложение е за срещата от елита на Никарагуа. Мачът е сред Сабанас и Халапа. Сабанас се показва извънредно едва в защита през тази акция и е съставът с най-вече позволени голове – цели 27.

Техният съперник Халапа преследва челно класиране и се намира в относително добра форма, като е спечелил три от последните си пет дуела. Очакванията ни за идната среща са, че ще забележим представление от към попадения, което гостите от Халапа са любимец да завоюват.

Super hot залогът на Winbet е да бъдат маркирани над 3.5 гола при повишен коефициент на 4.50 от стартов 3.90 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР