Днешният дебат между Васил Терзиев и Антон Хекимян поставя все

...
Днешният дебат между Васил Терзиев и Антон Хекимян поставя все
Коментари Харесай

Дебатът между Терзиев и Хекимян прилича на предварителен балотаж

Днешният спор сред Васил Терзиев и Антон Хекимян слага от ден на ден въпроси към медийното държание в избирателен интервал:
1.Нарушен е правилото за еднакъв достъп на претендентите за кмет в народен ефир, като се концентрира вниманието върху представителите на първите две политически сили.

2.Отсъстват представителни проучвания, поръчани от медиите за тематиките, които вълнуват жителите, с цел да имат осведомен избор, както и на настройките за поддръжка най-малко на първите пет претенденти. Дебатът наподобява на прелиминарен балотаж.

3.Повторяемост на едни и същи тематики, няма значими тематики от стратегиите.

4.Отсъстват тематични диспути, с цел да не се трансформират медийните пространства в територия на популизъм и несериозност. Корупцията, финансовото положение на общината, неналичието на цифровизация на услугите в районните кметства, гражданското обучение и ефикасна противоположна връзка, по какъв начин се употребяват естествените запаси, в това число минералните извори, културно-историческото завещание, юношески пространства за разговор, създаване на личен образ на обособените квартали и още и още...

5.Местните избори се трансформират в диспути за кмет, а това е неприемливо. За първи път има жители -кандидати за общински съветници, както и Гражданска листа за съветници.

6.За следващ път дебатите заплащат налог на зрелищност и атрактивност и не оказват помощ на жителите да вземат своите решения.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР