Днешният 21-ви лунен ден е време за стремителни действия и

...
Днешният 21-ви лунен ден е време за стремителни действия и
Коментари Харесай

Днес е 21-ви лунен ден: бъдете упорити и се пригответе за победа

Днешният 21-ви лунен ден е време за стремителни дейности и ентусиазъм , може би един от най-творческите дни в лунния месец .

Затова на всички хора, занимаващи се с креативен действия, се предлага да го употребяват оптимално. Това е най-подходящото време за осъществяване на концерти, изложения и сходни на тях мероприятия, които по някакъв метод са свързани с изкуство.

Важно е да не изпуснете момента и да го употребявате вярно , т.е., да не пропилявате на вятъра капацитета, а да го насочите в вярната посока, с цел да трансформирате лунната сила в креативен развой.

Конят, считан за един от знаците на 21-ви лунен ден, е знак за това, че в този момент силата на Луната е толкоз мощна, че е в положение да неколкократно по-бързо да ви помогне да се справите с каквато и да било задача . Символът на 21-ви лунен ден приказва също за това, че в този момент е доста удобно време за начало на пътешестване, странствуване, командировка, круиз, маратон и така нататък

Мощната енергетика този лунен ден дава огромна мощ на клетвите и обещанията , дадени в този лунен интервал, носят огромна мощ, по тази причина не е желателно да се нарушават.

Този ден, както и предходните, е време за групово другарство. Сега не трябва да оставате сами дълго – бъдете покрай хората, прекарайте този ден в компанията на другари или сътрудници .

 луна Unsplash

21-ви лунен ден е време за неукротимо придвижване напред и нагоре, ден за смелост, храброст, доброволна жертва, революционно преподреждане, непримиримост в напредването към задачата, дарба да се реализира победа . Активен и креативен ден, подобаващ за спортни надпревари.
 image2_16x9.png Вирусите са тук, а подготвени ли сме за тях? На фокус
Днес може да усетите решителност да измененията нещо или съществено да решите натрупалите се въпроси . Денят е изключително удобен за промени в работата и брака, както и за пътешествия или другарство със остарели другари, родственици, живеещи надалеч .

По отношение на тренировките може да увеличите натоварването при тренировките , това носи единствено изгода. Организмът в този момент освен е кадърен да издържи огромно натоварване, само че и желае да изпита себе си в рискови условия.

Необходимо е да сте деликатни с храната , целесъобразно е да не употребявайте алкохол и да се въздържае от пушене.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР