Днешната среща между Джузепе Марота, Мауро Икарди и Уанда Нара

...
Днешната среща между Джузепе Марота, Мауро Икарди и Уанда Нара
Коментари Харесай

Срещата между Марота, Икарди и Уанда Нара не довела до положителен резултат

Днешната среща сред Джузепе Марота, Мауро Икарди и Уанда Нара не е довела до позитивно развиване за двете страни, оповестява Sky Sport Italia. Въпреки че формалната причина за неналичието на Икарди в състава на Интер е травма в коляното, през днешния ден от клуба оповестиха, че изпълнителният шеф Бепе Марота е провел среща с нападателя и неговата брачна половинка, с цел да се стигне до решение в изгода и на двете страни.
Inter's Sport CEO Giuseppe Marotta today held a cordial meeting with @MauroIcardi and Wanda Nara in search of a solution to satisfy the best interests of all involved.#FCIM
— Inter (@Inter_en) 6 март 2019 година Проблемът с травма в коляното се появи няколко дни след отнемането на капитанската лента на Икарди, а оттогава до в този момент аржентинецът е в лазарета и отхвърля да играе.
#Inter, incontro tra #Marotta, #Icardi e Wanda
Ecco com’è andata: la nostra ricostruzionehttps://t.co/bJ2rPczw67
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) 6 март 2019 година Уважаваният италиански състезателен публицист Джанлука Ди Марцио удостовери, че двете страни са траяли да отстояват своята позиция. От Интер са отказали да върнат капитанската лента на Икарди, а нападателят и Уанда Нара от своя страна твърдели, че решението на клуба е голословно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР