Днешната пресконференция на Иво Ивков затвърди официално слуховете за война

...
Днешната пресконференция на Иво Ивков затвърди официално слуховете за война
Коментари Харесай

7-месечната студена война в Левски

Днешната конференция на Иво Ивков затвърди публично слуховете за война в клуба.

Ръководителят разгласи, че огромният проблем на " сините " е управленчески, а не финансов.

Юристът призна за огромни различия сред него и Мъри Стоилов от една страна и Наско Сираков от друга.

Ивков показа, че разривът в връзките сред тях е настъпил след мача с ПАОК.

" До мача с ПАОК нямаше вмешателство в моята работа. Моята истина е, че решенията за Левски би трябвало да се взимат в кабинета на изпълнителния шеф на Левски. Няма да отстъпя от това, както и Мъри няма да отстъпи от футбола, който изповядва ". Това значи, че проблемите са почнали в края на юли.
 Снимка 578964
Източник:

Казаното се удостоверява и от думите на Станимир Стоилов, който през ноември разгласи пред почитатели, че от " 4-5 месеца не върви благополучен на " Герена ".

Именно на упоменатата среща Иво Ивков за първи път загатна за проблемите.

" Схемата е сбъркана изначално. Нарекох я шизофренна. Считам, че има спор на ползи в това да си спонсор, сътрудник и да искаш да управляваш. Скоро аз няма да виждам смисъл от моето наличие на " Герена ", в случай че това продължи по този начин ", сподели тогава изпълнителният шеф.

Липсата на цялостна власт за Ивков и Стоилов е един от главните проблеми, довели до войната на " Герена ".
 Мъри хвърли бомбата: Имаме извънредно неприятни взаимоотношения със спонсора, не вървя благополучен на
Мъри хвърли бомбата: Имаме извънредно неприятни взаимоотношения със спонсора, не вървя благополучен на " Герена "

" Водят се безсмислени разногласия "

" Аз обичам диктатурата в един футболен клуб. Изпълнителният шеф си носи отговорността за финансите, а аз за спортно-техническата част. Напоследък има извънредно доста разминаване и кавги ", сподели тогава пред почитатели Мъри.

Днес Иво Ивков разясни, че той и Мъри нямат последната дума за значимите решения на " Герена ". Като образец може да бъде даден и фактът за стопиране на прехвърлянията на Андриан Краев и Хосе Кордоба от Наско Сираков.

" Имахме действителни предложения за над шест милиона лв.. Считах тези прехвърляния за безусловно наложителни, само че те не се случиха заради възбрана за тях в последния миг от притежателя на клуба ", сподели изпълнителният шеф.
 Иво Ивков: Не гледаме в една посока с Наско Сираков, схемата е шизофренна
Иво Ивков: Не гледаме в една посока с Наско Сираков, схемата е шизофренна

" Всичко е сбъркано "

Какво следва оттук насетне и кой печели от сходен спор? Тези въпроси са задавани от хиляди левскари след днешния брифинг. Разногласията разделят почитателите на най-малко два лагера - " Мъри и Ивков " против този на бранителите на Наско Сираков.

Самият Ивков разгласи, че за него не е проблем да си подаде оставка, а Стоилов е споделял, че ще си тръгне от клуба, когато извърши своята задача...

Както и да завършат различията сред страните, едно е ясно - печеливши надали ще има. Победители във войната няма. Всеки губи, а най-вече в тази ситуация губи Левски...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР