Днес завърши благотворителният търг за фланелката на капитана на Локомотив

...
Днес завърши благотворителният търг за фланелката на капитана на Локомотив
Коментари Харесай

В Локо събраха 3000 лева за лечение на дете

Днес приключи благотворителният търг за фланелката на капитана на Локомотив Димитър Илиев, заяви формалният уебсайт на клуба. С нея 30-годишният футболист вкара победния гол в Коматево против Ботев през август. Тя бе продадена за 1500 лв., като всичките пари от нея ще отидат за лекуването на Теодор Красенов Георгиев. Той е с диагноза хипоплазия на зрителния нерв (недоразвит очен нерв) и се нуждае от още средства за няколко интервенции в чужбина.

Победителят в търга не резервира фланелката за себе си, а реши да я подари. Тя отиде при набор 2006 в ДЮШ и в частност капитанът на тима Иван Сулев. Малкият гений се зарадва същински на непредвидения коледен подарък, а в следствие той, целият тим и треньорите Аян Садъков-младши и Светослав Каламов си направиха обща фотография с Димитър Илиев, който пристигна персонално на коледното празненство на децата.

Добрите вести не свършват до тук. Организираните последователи на Локомотив отвън България - World Wide Locos, също ще дарят сума от 1500 лв. за лекуването на дребния Теодор. В знак на признателност, Димитър Илиев ще обезпечи още една своя фланелка особено за фенската организация.

Събирането на средства за Теодор продължава на следната сметка:

IBAN: BG40UNCR70001522967056 ;
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Петя Пиронкова - Георгиева

В навечерието на Коледа ПФК „ Локомотив Пловдив 1926 “ зарадва и възпитаниците на Дома за деца, лишени от родителска грижа, “Княгиня Мария-Луиза ”, като им подари екипи, тениски, шапки, топки, календари и разнообразни лакомства. Дарението бе връчено на директорката Дарина Кукева от капитана на „ черно-белите “ Димитър Илиев и Бирсент Карагарен. Двамата бяха посрещнати топло от личния състав на Дома, а срещата им с момчетата и девойките бе изпълнена с доста усмивки и страсти. Децата се надпреварваха да питат, да беседват и да се снимат с футболистите, които на финала ги зарадваха и с картички с подпис.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР