Днес затоплянето ще продължи. Максималните температури ще бъдат между 21°

...
Днес затоплянето ще продължи. Максималните температури ще бъдат между 21°
Коментари Харесай

Още по-топло на Велики четвъртък

Днес стоплянето ще продължи. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 26°. По-ниски ще останат температурите по Черноморието.

И през днешния ден ще бъде най-вече слънчево. След обяд над планинските региони ще се развие купеста облачност. Само на обособени места ще превали. Ще духа най-вече слаб вятър от югоизток.

В петък ще доминира слънчево време, след обяд над Западна и Централна България с развиване на купеста и купесто-дъждовна облачност. На места в планинските региони там ще има краткотрайни валежи, съпроводени с гръмотевици. Повишението на температурите ще продължи. В събота и неделя през страната ще премине леден атмосферен фронт. През първия ден над западната й половина, а през нощта против неделя и в неделя и на изток, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни, тук-там, основно в Западна и Централна България, и интензивни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване на вятъра; там е и най-голяма вероятността за градушки. Над Източна България през по-голямата част от деня в събота ще доминира слънчево време, вятърът ще е от юг и температурите ще са високи, до момента в който в Западна със северозападен вятър, ще захладнее. В неделя в цялата страна вятърът ще се обърне от северозапад и ще се усили. В началото на идната седмица облачността ще е променлива, по-често забележителна. Ще има и валежи, в следобедните часове - с гръмотевици. Със запад-северозападен вятър температурите ще се намалят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР