Днес започва кампанията „Второ мнение при посттравматични увреждания след травма”

...
Днес започва кампанията „Второ мнение при посттравматични увреждания след травма”
Коментари Харесай

Кампания за посттравматични увреждания стартира в "Пирогов"

Днес стартира акцията „ Второ мнение при посттравматични увреждания след травма” в УМБАЛСМ "Пирогов ", оповестиха от пресцентъра на здравното заведение.

Увеличение на случаите на посттравматични затруднения след контузия, тази наклонност следят ортопедите травматолози в болничното заведение. Ето за какво през целия месец август проф. Асен Балтов, проф. Диян Енчев и доцент Михаил Рашков и техните екипи от университетската болница ще организират профилактични прегледи.

По време на акцията за прегледи и съвещания към експертите могат да се обръщат всички хора, чиито проблеми не отшумяват, макар извършено оперативно или неоперативно лекуване.

За задачата е належащо пациентите да се запишат авансово на тел. 02/9154 457, всеки работен ден от 09.00 до 12.00 часа.

Кампанията „ Второ мнение за посттравматични затруднения след травма” стартира на 1 август и продължава до края на месеца.

Прегледите и консултациите ще се организират всеки вторник, сряда и четвъртък сред 10.00 и 15.00 часа в Рапортната зала на травматологичния комплекс, която се намира на втория етаж на централната постройка на университетската болница „ Пирогов” (над Спешното отделение).

Желателно е пациентите да носят ваучър за травматолог, публикуван от персоналния доктор или ваучър за рентгенови и лабораторни проучвания, които ще се назначат, в случай че е належащо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР