Днес за поредна година община Костинброд почете 2 юни пред

...
Днес за поредна година община Костинброд почете 2 юни пред
Коментари Харесай

Костинброд сведе глава пред делото на Ботев и загиналите за свободата на България

Днес за поредна година община Костинброд уважи 2 юни пред паметника на починалите воини от село Бучин проход във войните през 1912-1913 и 1915-1918 година
Кметският наместник на село Бучин проход господин Бойко Борисов посрещна управлението на община Костинброд. Кметът на община Костинброд господин Трайко Младенов, дружно с ръководителя на общински съвет- Костинброд доктор Атанас Тенев, зам.-кметът господин Александър Ненов, чиновници на общинска администрация и поданици на селото сервираха венци и цветя в символ на благодарност, респект и поклонение пред паметника на починалите във войните на България.

След това управлението на община Костинброд се насочи към село Чибаовци. В китното село кметският наместник госпожа Искра Лазарова тъкмо в 12 часа пусна сирената и  всички присъстващи сведоха глави в памет на починалите за свободата на отечеството.
Днес венци и цветя се сервираха на първия реновиран монумент през миналия мандат в с.Бучин проход и последният реновиран монумент, намиращ се в с. Чибаовци. На територията на община Костинброд всички военни монументи са актуализирани и реновирани.

Тази година обичайна заря-проверка с военно формирование 34 420 – Костинброд бе анулирана поради ограниченията против ковид и изключителната епидемиологична конюнктура, която е в действие до 14 юни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР