Днес за първи път започна реалната работа на Столичния общински

...
Днес за първи път започна реалната работа на Столичния общински
Коментари Харесай

Таков: В момента е заложена съдбата на хиляди социалисти. Това не е игра

Днес за първи път стартира действителната работа на Столичния общински съвет, събраха се комисиите. Научихме на транспортна комисия какво се случва с компаниите, с служащите, със заплатите. 

Това разяснява пред бТВ социалистът Иван Таков, ръководител на столичната градска организация.

Нека да съдим по дейностите, дано забележим какво ще се случва. Ние постоянно сме били против ГЕРБ, само че няма по какъв начин да съдим от едно съвещание. Сега следва да се глида бюджета, ние от Българска социалистическа партия имаме опция, разяснява той.

Предстоят ни избори. Според вас дали и национално отговорно да занимаваме хората с нашите вътрешно-партийни проблеми, вместо да мислим за изборите. Това ли е виновното държание? С решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия отстраняват всички ръководители на организациите в столицата, уточни той.

Ние в Градския съвет съблюдаваме буквата на устава. Ние не сме подписвали никакви съглашения с никакви партии. Няма по какъв начин да ме отстранят със свое решение, защото то не е законно, разяснява той.

Ако някой си мисли, че ще си назначи по длъжностен път ръководители, доста се лъже. Това не е игра. Това е нещо съществено. Тук са заложени орисите на хиляди социалисти, които са положили доста съществени старания, доста предпочитание за работа. А в този момент какво получават в подмяна. Някой ги санкционира, тъй като били непослушни. Това не е съществено и не го одобрявам, разяснява той.

Защо го прави, питайте Нинова, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР