Днес времето ще бъде предимно слънчево. Преди обяд на отделни места

...
Днес времето ще бъде предимно слънчево. Преди обяд на отделни места
Коментари Харесай

Слънчев ден, от 10 до 15 градуса

Днес времето ще бъде предимно слънчево. Преди обяд на обособени места западната част на Дунавската низина и Горнотракийската равнина ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от източната четвърт. Максималните температури ще бъдат предимно между 10 и 15 градуса.

Атмосферното налягане още малко ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

Над Черноморието ще е доминира слънчево време. Преди обяд тук-там ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 13-14 градуса. Температурата на морската вода е 14-15 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12р, на 2000 метра - към 7 градуса.

В неделя в планините и планинските региони ще бъде най-вече слънчево. В низините и котловините сутринта ще се образува мъгла или ниска облачност, по-дълго ще се задържа в западната част на Дунавската низина и Горнотракийската равнина. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще са близки до 0 градуса, по-високи по Черноморието - 6-7 градуса; оптималните ще са сред 10 и 15 градуса, по-ниски в регионите с трайна мъгла. В понеделник с сдържан, краткотрайно мощен вятър от изток-североизток ще нахлува леден въздух. Ще бъде облачно, с превалявания от дъжд, най-вече слаби, на повече места в Северна и Източна България.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР