Днес Volkswagen разпространи първите скици на второто поколение на първия

...
Днес Volkswagen разпространи първите скици на второто поколение на първия
Коментари Харесай

Първи поглед към новото поколение на Volkswagen ID.3

Днес Volkswagen популяризира първите скици на второто потомство на първия в историята представител на напълно електрическото семейство ID. модел, с продажби от към този момент над половин милион представителя- ID.3.

Новата генерация на Volkswagen ID.3 ще бъде показана публично напролет на идната година, а производството му ще се прави в три завода в Германия.

От Volkswagen споделят, че новото ID.3 ще предложи редица усъвършенствания в основни областти, включително в свързаността, оборудването и софтуерното застраховане, онагледено с нов 12-инчов централен инструментален панел.

По отношение на технологиите, от Volkswagen споделят, че новата генерация на ID.3 ще разполага с функционалности Plug & Charge, образован Electric Vehicle Route Planner, Travel Assist със Swarm Data функционалност, Park Assist Plus с мемори функционалност и други.

Предварителни поръчки за закупуването на ID.3 към този момент се одобряват в Германия, като базовата цена на електрическия автомобил на местиня пазар е избрана на 43 995 евро.

Първите доставки на електрическия автомобил се чака да бъдат осъществени през последното тримесечие на 2023 година
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР