Днес Volkswagen обяви, че в завода на компанията в Цвикау е

...
Днес Volkswagen обяви, че в завода на
компанията в Цвикау е
Коментари Харесай

Volkswagen стартира производството на електромобила ID.4

Днес Volkswagen разгласи, че в завода на компанията в Цвикау е започнало производството на второто моделно предложение от ID електрическото семейство на марката- ID.4.

Изцяло новията и първи за Volkswagen електрически SUV модел , който към момента не е представен от марката в приключен тип, ще отбележи премиерата международната си премиера в края на септемри.

"С ID.4, Volkswagen прибавя изцяло електрически автомобил като предложение в компактния SUV клас- най-развиващият се в световен мащаб ", разяснява Ралф Брандстатер, изпълнителен шеф на марката Volkswagen. "След ID.3, това към този момент е втори модел, основан на модулната платформа за електрически автомобили (MEB), колата, която ще се създава и продава в Европа, Китай, а по-късно и в Съединени американски щати ".

При появяването си на пазара, според от модификацията си, електрическият автомобил Volkswagen ID.4 ще предложи свободен пробег от до над 500 километра, необятен и дигитализиран интериор и най-новите решения в областта на сигурността, които може да предложи компанията все още.

Първоначално, ID.4 ще се предлага във версия със задно задвижване, а след това ке се появи и версия на модела със задвижване на четирите колела.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР