Днес в „Скъпи наследници“ по bTV кметският наместник Цветан (в

...
Днес в „Скъпи наследници“ по bTV кметският наместник Цветан (в
Коментари Харесай

Изнудване, разследване и инцидент в Скъпи наследници тази вечер

Днес в „ Скъпи наследници “ по bTV кметският наместник Цветан (в ролята Васил Калановски) е подготвен на всевъзможни крайни дейности, включително и на изнудване, с цел да разбере какво се крие в наследството на бай Дочо. Негова жертва става локалната кръчмарка Снежана (в ролята Искра Донова), която е принудена да го включи в „ Сдружение за европейско развиване на Бели Вит “, с цел да не изгуби бизнеса си. Отчаянието й ще я принуди да потърси помощ, само че дали ще я получи и какви ще са следствията?

Междувременно Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев) са твърдо решени да схванат бил ли е погубен бай Дочо от фамилията му и къде е заровен трупът му. Даден е старт на „ Мисия пришълци “, а шестото възприятие на Иван води следствието до мястото на закононарушението. Каква изненада ги чака там, феновете ще видят в четвъртък, от 18:00 ч., в „ Скъпи наследници “, по bTV.

След като напуща работата си в влиятелна столична болница, Катя (в ролята Даяна Ханджиева) се връща в Бели Вит, където става звезда измежду локалните старци. Един неналожителен диалог с приятелите на Борис (в ролята Орлин Павлов) пък ще я върне към непредвидени мемоари. Как е трансформирала живота на Борис – феновете ще видят на следващия ден, в четвъртия епизод на „ Скъпи наследници. “

Докато Борис е в града и търси спонсори за детска рехабилитационна стратегия, в спортния клуб в Бели Вит се случва случай, който за малко не коства живота на най-хубавия му другар. Един от расовите му коне пък се оказва в центъра на първата среща сред Станислав (в ролята Петко Венелинов) и Ани (в ролята Лорина Камбурова). Спасен от погазване с помощта на красивата непозната, Дочевият правоприемник мигновено ще вкара в деяние плейбойски изречения, с цел да я „ смъкна “ освен от гърба на животното. Ще се поддаде ли Ани на чара на новоизлюпения селяндур или ще остане вярна на годеника си Борис?

Борис към момента не може да се оправи с преживения смут в турската планина. Паник офанзивите му след случая с лавината не отшумяват, а и му се постанова да приготвя и женитба. На другата прекаленост е годеницата му Ани, която с ненаситност включва и близката си другарка Диана (в ролята София Бобчева) в най-важния ден в живота си. Новината за сватбата ще зарадва, само че и ще натъжи младата продавачка, която мечтае да напусне селото и да заживее в града. Кой я стопира от заветната фантазия да се разхожда по столичните улици и да пазари по моловете, феновете на bTV ще видят в новия епизод на „ Скъпи наследници “ през днешния ден, от 18:00 ч., по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР