Днес в Русия започна гласуването за президентските избори.Официални лица в

...
Днес в Русия започна гласуването за президентските избори.Официални лица в
Коментари Харесай

СТАРТ: В Русия започват тридневни президентски избори

Днес в Русия стартира гласуването за президентските избори.

Официални лица в Москва предизвестиха за недопускане на митинги по време на президентския избор от 15 до 17 март, откакто опозицията прикани за демонстрации против Путин.

Кремъл твърди, че вотът ще покаже, че страната напълно поддържа нападението му против Украйна, а в следените от Русия територии са основани изборни секции.

В навечерието на изборите Киев ускори въздушните си офанзиви против съветските райони, намиращи се директно до общата им граница.

Руската национална армия заяви, че отблъсква нападенията на проукраински милиции в Курск - последното от поредицата погранични конфликти.

" Убеден съм! Вие осъзнавате през какъв сложен интервал минава нашата страна, пред какви комплицирани провокации сме изправени в съвсем всички области ", сподели Путин в послание към руснаците в навечерието на вота.

" И с цел да продължим да им отговаряме с достолепие и сполучливо да преодоляваме компликациите, би трябвало да продължим да бъдем единни и уверени в себе си. "

Избирателните секции отвориха в най-източната част на съветския полуостров Камчатка в 8:00 ч. сутринта локално време през днешния ден, а в Калининград - съветски ексклав, граничещ с Полша и Литва - ще затворят в 20:00 ч. (1800 GMT) в неделя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР