Днес в художествена галерия Проф. Марин Върбанов се проведе общинска

...
Днес в художествена галерия Проф. Марин Върбанов се проведе общинска
Коментари Харесай

Детски учители се събраха на конференция в Оряхово

Днес в художествена изложба " Проф. Марин Върбанов " се организира общинска конференция, проведена от Методично обединяване на детските учители в община Оряхово. Темата на конференция бе " Повишаване на качеството на обучение и придобиване на основни компетентности от децата ", с подтема " Това сме ние и нашата детска градина ". В конференцията участваха учители и шефове.
 
Целта на този конгрес, включен в проекта за активността на РУО-Враца за образователната 2023/2024 е рационализиране на прилаганите просветителни модели от детските градини, популяризирането на сполучливи практики, свързани с повишението на качеството на обучение и придобиване на основни компетентности от децата.
 
Детските градини на територията на общината – ДГ " Пролет ", ДГ " Дружба ", ДГ " Мир " -с. Селановци и ДГ " Слънчице " -с. Остров показаха отчети и презентации, популяризиращи сполучливите им практики през годините до през днешния ден.
 
Журито в състав: Асен Бошнаков, шеф на дирекция " Административно обслужване, обучение, просвета, спорт и туризъм ", Лидия Петрова, основен специалист " Образование " и Илиян Тодоров, основен експерт " Връзки с обществеността, медийна и културна политика ",  единомислещо взеха решение класиращата се детска градина, която следва да вземе присъединяване в Регионалния конгрес да е ДГ " Пролет ". Нейн шеф е Венелина Йонова, а презентацията ще бъде на тематика: " Да бъдем деца дружно с нашите деца ".
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР