Днес в 17:00 президентът Радев ще връчи втория мандат за

...
Днес в 17:00 президентът Радев ще връчи втория мандат за
Коментари Харесай

Евродепутат русофил с поредни провокации: ПП-ДБ да върнат мандата, както направиха Добрев и Първанов

Днес в 17:00 президентът Радев ще връчи втория мандат за сформиране на държавно управление на ПП-ДБ. По този мотив евродепутатът от Българска социалистическа партия и някогашен консултант на Румен Радев Иво Христов акцентира, че въпросната коалиция е изцяло дискредитирана в очите на обществото. Причината - решението да ръководи с ГЕРБ, което шокира единствено най-наивните ѝ поддръжници, въпреки че за всички останали то бе предстоящо.

Заради метода, по който ГЕРБ извива ръцете на самата Политическа партия в договарянията, възползвайки се от зависимостите на водача ѝ. В прорез с изборните резултати ПП-ДБ претендира да ръководи безразделно.И да го прави без оглед на някакви си там демократични правила и морал. Това проличава от огласените записи, чиято достоверност водачите на Политическа партия първо се пробваха безрезултатно да оспорят, само че след това избраха да признаят, разяснява евродепутатът русофил.

При обрисувалата се картина е недопустимо съдбините на страната да бъдат поверени в ръцете на една дискредитирана коалиция, посочи още Христов и изясни позицията си по този начин:

Навремето Николай Добрев и Георги Първанов демонстрираха държавническо възприятие и върнаха мандата, който Българска социалистическа партия трябваше да получи по право. Но Българска социалистическа партия беше изгубила доверието на обществото. Първанов и Добрев го осъзнаваха и взеха решение срещу волята на доста свои съпартийци, само че в полза на България.Това е единственото отговорно държание за водачите на ПП-ДБ в сродна обстановка през днешния ден.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР