Днес турските служби ще претърсят консулството на Саудитска Арабия в

...
Днес турските служби ще претърсят консулството на Саудитска Арабия в
Коментари Харесай

Турските власти претърсват саудитското консулство в Истанбул

Днес турските служби ще претърсят консулството на Саудитска Арабия в Истанбул. Обискът е в границите на следствието по случая с изчезналия на 2 октомври саудитски публицист Джамал Кашоги.
Изчезналият саудитски публицист Джамал Хашоги записал убийството си Турските управляващи разкрили записи, доказващи, че Хашоги е бил погубен в консулството на Саудитска Арабия в Истанбул
По-рано беше обявено, че турските управляващи разполагат със записи, доказващи, че Кашоги е бил погубен на територията на консулството. Записът, съгласно информацията, е изработен със смарт часовника на журналиста.

Според турски дипломатически източник обискът ще продължи до по здрач. В него ще вземат участие и саудитски представители.
Турция получи позволение за обиск на консулството на Саудитска Арабия в Истанбул Причината – следствието на събитията към изгубването на саудитския публицист Джамал Кашоги
През уикенда турският президент Реджеп Тайип Ердоган и саудитският крал Салман организираха първи телефонен диалог посред с, който беше обвързван със случая Кашоги.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР