Днес трябва да стане ясно какво ще е бъдещето на

...
Днес трябва да стане ясно какво ще е бъдещето на
Коментари Харесай

Антоний Гълъбов: Вече сме в предизборна кампания

Днес би трябвало да стане ясно какво ще е бъдещето на държавното управление и остава ли НФСБ съдружен сътрудник в кабинета „ Борисов 3”. Поводът за напрежението пристигна след трите министерски оставки, които Борисов изиска след злополуката край Своге.
„ Оставките би трябвало да минат, макар някои нюанси. По-скоро господин Валери Симеонов би следвало да остане в този формат. Г-н Марешки авансово сподели, че ще ги поддържа, господин Сидеров ще поддържа, евентуално и Движение за права и свободи в такива моменти също ще подходи услужливо”, съобщи политологът Първан Симеонов.
„ Дори една от трите партии да отдръпна едностранно поддръжката си, това няма да промени конфигурацията на управлението”, съобщи политологът Антоний Гълъбов. Според него обаче напрежението сред тях ще продължи.
„ Ние сме в предизборна акция и то на 2 хоризонта. Непосредствено идните избори за европейски парламент в дребна степен интересуват българските партии, тъй като се виждат в друга роля. Но сериозните избори са следващата година – за локални органи на властта”, разяснява Гълъбов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР