Днес традиционният брифинг в четвъртък за разпространението на коронавируса в

...
Днес традиционният брифинг в четвъртък за разпространението на коронавируса в
Коментари Харесай

Брифинг на заместници за COVID-19 в МС: Титулярите са под карантина

Днес обичайният брифинг в четвъртък за разпространяването на ковид в България и по света ще бъде воден от заместниците на основите титуляри.
Националният здравен контрольор доцент и здравният министър са под карантина като контактни с премиера Резулталтът от PCR тестванията и на двамата са негативни.
 Коронавирусът анулира 2 000 интервенции Коронавирусът анулира 2 000 интервенции
Коронавирусът анулира към 2 000 интервенции и процедури за малко повече от месец. В националната листа за планов банкет в лечебните заведе...

От брифинга ще липсва и шефът на РЗИ София доктор, който, както стана ясно през вчерашния ден, е бил отхвърлен поради анулираната карантина на президента. Столичното РЗИ към този момент има и.д. началник - Илонка Маева.
(ВИДЕО) Единственият титуляр, който остава на поста си, е проф. - шефът на НЦЗПБ. Днес за разпространяването на ковид в 10 часа ще ни приказват зам.-министърът на опазването на здравето доктор Бойко Пенков, шефът на НЦЗПБ проф. доктор Тодор Кантарджиев, шефовете на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ и УМБАЛ „ Александровска “ проф. Асен Балтов и проф. Борис Богов, както и и. д. шефът на СРЗИ доктор Илонка Маева. Ситуацията в Националния действен щаб отразява ненапълно и протичащото се в обществото - при смесването на политика и здравни ограничения.
Тази седмица върховете по новозаразени с ковид не стопират и през днешния ден има подобен -. Много области минаха в " алената зона " по разпространяване на вируса и регионалните им щабове стопираха плановите интервенции, затвориха нощните заведения и минаха на онлайн подготвени за гимназисти. Това се случи преди да влязат същите ограничавания на национално равнище - т.е. през днешния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР