Днес тържествено бе открита новата сграда на Софийския районен съд

...
Днес тържествено бе открита новата сграда на Софийския районен съд
Коментари Харесай

Откриха новата сграда на Софийския районен съд и Софийската районна прокуратура

Днес тържествено бе открита новата постройка на Софийския областен съд и Софийската районна прокуратура, която се намира на бул. "Ген. М. Д. Скобелев “ № 23, съобщи кореспондент на Novini.bg.

На събитието участваха министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, министърът на правораздаването Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила, основният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила, Димитър Узунов от Висш съдебен съвет и други.

"Всички помним каква руина беше тази постройка и какви корупционни схеми се разиграваха към нея. На държавното управление костваше голям запас, с цел да може да ремонтира тази постройка и през днешния ден съдии и прокурори да имат едни от най-модерните условия за работа ", сподели Борисов.

"Малко европейски правосъдни системи могат да се похвалят с толкоз съвременна и добре оборудвана постройка. Всичко това се дължи на държавните управления на Бойко Борисов. Сега на съдиите в едно от най-натоварените съдилища в страната са обезпечени съвършени условия за работа ", съобщи от своя страна Цачева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР