Днес Stellantis и SIXT обявиха, че постигнали споразумение за няколко

...
Днес Stellantis и SIXT обявиха, че постигнали споразумение за няколко
Коментари Харесай

Stellantis и SIXT със сделка за до 250 000 автомобила

Днес Stellantis и SIXT оповестиха, че постигнали съглашение за няколко милиарда евро за поръчката на до 250 000 автомобила до 2026 година.

Новите коли ще бъдат предопределени за флотилиите на SIXT както на европейския, по този начин и на североамериканския пазар, и ще бъдат от разнообразни марки и класове, както и с разнообразни задвижвания, включително и напълно електрически модели.

" С впечатляващото съглашение от през днешния ден със SIXT ние демонстрираме нашата отдаденост към това да предлагаме на клиентите чиста, безвредна и налична подвижност, която се вижда в този момент в революционни транспортни средства и технологии ", споделя Карлос Таварес, изпълнителен шеф на Stellantis.

Първите доставки на коли на Stellantis към SIXT ще бъдат осъществени още през първата четвърт на тази година, като ще продължат и през цялата 2024-а.

В доставките ще бъдат включени представители на марките Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Jeep, Lancia, Opel, Peugeot, Ram, Vauxhall и Maserati, като ще има както компактни градски модели, по този начин и 7- и 9-местни ванове.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР