Днес стартира 24-часово състезание за издръжливост „ЕКО 24 часа на

...
Днес стартира 24-часово състезание за издръжливост „ЕКО 24 часа на
Коментари Харесай

24-часово състезание събра звезди и елитни пилоти на картинг пистата край Хасково

Днес започва 24-часово съревнование за устойчивост „ ЕКО 24 часа на България " на картинг пистата край Хасково. То се организира за пръв път в страната и района. В него вземат участие над 200 водачи от 15 страни, разграничени в 34 тима.

Миналата година се организира сходен старт, само че 12-часов. Рафи БохосянВ тима на звездите тази година вземат участие автомобилният играч, печелил 24 часа на Нюрбургринг Павел Лефтеров, рали водачът и европейски първенец Крум Дончев, международният първенец в Супер Ендуро сериите Теодор Кабакчиев, ултрамаратонецът Красимир Георгиев, артистът Асен Блатечки, кулинарът и ефирен водещ Лео Бианки, бийтбокс изпълнителят Александър Деянов-Скилър и артистът Рафи Бохосян.

Преди старта Рафи призна, че се вълнува доста и чака доста адреналин, тъй като взе участие за пръв път в сходна конкуренция. В неповторимото съревнование започва и хасковски отбор. Организатор е Николай Върбицалиев, който е първенец на България по картинг и някогашен водач във „ Формула БМВ ". Пилотите започват в 13 часа, а надпреварата завършва в 13 часа в неделя. Входът за фенове е свободен. Организаторите се включват и в благотворителната акция за събиране на средства за дребната Йоана от Хасково и ще дават част от средствата, събрани от таксите за присъединяване в надпреварата за незабавното й лекуване в чужбина.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР