Днес стана ясна причината, поради която 11-годишният Венислав от Стрелча

...
Днес стана ясна причината, поради която 11-годишният Венислав от Стрелча
Коментари Харесай

Ексклузивно! Преди да сложи край на живота си, 11-годишният Венислав от Стрелча изпил половин бутилка уиски

Днес стана ясна повода, заради която 11-годишният Венислав от Стрелча избра да постави завършек на живота си. Източници на следствието описаха пред репортера ни, че във съдбовния ден - на 5 септември, тази година, е бил пийнал. Изпил е към половин бутилка уиски. В дома му не е имало никой, детето е подготвило клипче в телефона до родителите си.

В него Венислав се прости с майка си и татко си и споделя, че те нямат виновност за гибелта му, че отива на едно по-добро място, тъй като по този начин е решил.  И до през днешния ден няма съответен мотив за напиването и последвалата гибел. Момчето не се е карало с родителите си, няма опиати, преди този момент не е имало навика да употребява алкохол. В компютъра и телефона му не са открити никакви рискови игри, това е било подробно тествано, тъй като имаше подозрения, че е станал жертва на извратената игра „ наследник кит “, която предизвика деца да се самоубиват.  

Венислав е бил бурно и радостно момче, не се е оплаквал от проблеми, не е имало драми в живота му, фамилията е напълно обикновено. Не е давал признаци, че мисли да поставя завършек на живота си, не е имало смяна в държанието му или първи проблясъци на меланхолия. Вероятно под въздействието на алкохола, който за детския организъм е голямо количество, момчето не е осъзнавало и какво прави, разясниха източници, представени от Блиц.  Във съдбовния ден, откакто се напил, Венислав отключил шкафа, където бащата държал законната си ловна пушка. Детето единствено заредило патроните, насочило дулото към главата си и натиснало с пръст на крайници спусъка. И през днешния ден в Стрелча хората тънат в неразбиране и не могат да прежалят момчето.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР