Днес Sony Group Corporation (Sony) и Honda Motor Co (Honda)

...
Днес Sony Group Corporation (Sony) и Honda Motor Co (Honda)
Коментари Харесай

Honda и Sony с нова компания за производство на електромобили

Днес Sony Group Corporation (Sony) и Honda Motor Co (Honda) оповестиха, че двете компании са подписали меморандум за съгласие, който планува стратегическо партньорство сред двете компании.

От Honda и Sony анонсират, че задачата на новото съдействие ще бъде основаването на нова епоха за подвижност и обслужване в региона на подвижността. За задачата ще бъде учредена нов венчър , което се чака да се случи до края на тази година , който ще се занимава с създаването и продажбата на електрически автомобили .

Новото партньорство има за цел да сплоти опциите и опита на Honda за развиване в региона на подвижността, технологията за произвеждане на каросерия и опитът в ръководството на следпродажбеното обслужване с опита на в създаването и използването на датчици, телекомуникационни решения и мрежи, с цел да бъде осъществено едно ново потомство на подвижност и обслужване.

Първите електрически автомобили на венчъра на Honda и Sony се чака да бъдат осъществени през 2025 година, като за производството на колите ще дава отговор Honda .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР