Днес Sony Europe B.V. представи своята нова марка INZONE™, която

...
Днес Sony Europe B.V. представи своята нова марка INZONE™, която
Коментари Харесай

SONY представя нова марка гейминг слушалки и монитори за PC -“INZONE”

Днес Sony Europe B.V. показа своята нова марка INZONE™ , която изостря сетивата за неповторимо гейминг преживяване.

INZONE™ се базира на дългогодишния софтуерен опит на Sony, пионер в аудио-визуалните технологии, с цел да обезпечи на геймърите всички преимущества и улеснения, които са им нужни, с цел да печелят в игрите, което е тяхната последна цел. Със своите изключителни характерности, INZONE™ разрешава цялостно потапяне в “зоната” по пътя към успеха.

“Гейминг пазарът непрестанно се усилва. До огромна степен това е с помощта на възходящата известност на шампионатите за електронни спортове и новите разработки в гейминг промишлеността. Стъпвайки върху богатия опит на Sony в създаването на висококачествени и високотехнологични аудио-визуални артикули, ние имаме вяра, че новата серия ще разкрие още повече благоприятни условия пред тези, които желаят да подобрят актуалните си гейминг системи. Нашата цел е допринесем за развиването на гейминг културата, като предложим на PC и PlayStation® геймърите повече благоприятни условия и способи да обогатят своето гейминг преживяване. Sony се гордее, че е спонсор на водещи международни лиги по електронни спортове EVO 2022, PGL DOTA2 Arlington Major 2022 и VALORANT League 2022 и 2023, като нашето предпочитание е да развиваме в допълнение гейминг културата.” сподели Юкихиро Китажима, шеф Гейминг и маркетинг в Sony Corporation.

Гейминг мониторите комбинират значими преимущества както в техническите характерности, по този начин и в дизайна.

o Контраст и експедитивност - новият гейминг екран INZONE M9 с HDR предлага 4K резолюция и висок контрастност с Full Array Local Dimming за тези геймъри, за които са значими и най-тъмните, и най-ярките зони в богати на елементи игри. Високата 144Hz скорост на освежаване, IPS и 1ms GtG (Gray to Gray) време за отговор за стремително бързи реакции са други значими преимущества. Освен това, гейминг мониторът INZONE M3 предлага висока скорост на освежаване от Full HD 240Hz, IPS, 1ms GtG (Gray to Gray), и технологии за променлива скорост на освежаване, които разрешават на геймърите да уловят тъкмо придвижванията на съперниците в игри със пукотевица.

o Оптимизирано гейминг пространство - с помощта на дребното заемано от монитора пространство, елементарно може да се разположат клавиатура под ъгъл и огромна подложка за мишка към или под монитора. Сред другите функционалности са регулируема височина и надолнище, задно осветяване в разнообразни цветове и опция за прибиране на кабелите.



o Оптимизирана външна страна - с функционалността Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch) , потребителите могат да ръководят до два обособени компютъра от една единствена клавиатура, както и мишка и слушалки, свързани към монитора.

o Оптимизирана картината - с режима FPS Game Picture Mode потребителите могат да настроят яркостта и контраста, с цел да виждат своите съперници по-ясно. В допълнение към това, те разполагат и с функционалността Black Equalizer , с която се разкриват даже детайлите, скрити в сенките.

Новата марка включва три модела слушалки - два модела безжични слушалки - INZONE H9 с живот на батерията до 32 часа и INZONE H7 с живот на батерията до 40 часа, както и кабелни слушалки - INZONE H3 . И трите модела са с еластичен микрофон с функционалност за автоматизирано изключване при повдигане, което разрешава на геймърите да поддържат връзка елементарно с останалите играчи в тима. Още преимущества:

технологията 360 Spatial Sound for Gaming възпроизвежда тримерен тон от многоканални аудио сигнали, по този начин както играта е замислена автентично. Прецизното възпроизвеждане на звука оказва помощ за по-добро пространствено насочване и разрешава на геймърите да чуват всяка стъпка и придвижване с безспорна акуратност.

o Персонализиране на звука - през мобилното приложение “360 Spatial Sound Personalizer” геймърите могат да усъвършенстват пространствения тон по отношение на формата на своите уши. Това значи, че звукът се приспособява автоматизирано, с цел да бъде най-хубав по отношение на формата на ухото на играча.

o Оптимизирана звучност - диафрагмите на INZONE H9 и INZONE H7 са с неповторима форма, която разрешава слушалките да възпроизвеждат звуци с извънредно висока периодичност с висока степен на достоверност, както и реалистични ниски честоти. А специфичното отклоняване на звука, употребявано в телата на INZONE H9, INZONE H7 и INZONE H3, управлява и усъвършенства възпроизвеждането на звуците с ниска периодичност за мощен бас.

o Комфорт в игрите часове наред - необятната и мека рамка разпределя тежестта отмерено по цялата повърхност на главата, а възглавничките са със специфична форма, която минимизира налягането върху ушите.

o Шумопотискане и режим за околен звук Ambient Sound - шумоподтскащите микрофони в системата Dual Noise Sensor изолират непотребния звук, в същото време технологията Ambient Sound Mode разрешава да чувате звуци от средата, като звънене на телефон да вземем за пример.

Съвместимост с PlayStation®5

o Мониторите INZONE M9 и INZONE M3 употребяват технологията Auto HDR Tone Mapping, която работи с конзоли PlayStation®5 и автоматизирано разпознава монитора по време на първичните настройки и усъвършенства HDR настройките. Гейминг мониторите INZONE също по този начин автоматизирано превключват в кино режим Cinema Mode, когато гледате филми от PlayStation®5 и гейминг режим Game Mode, когато играете игри.



o С INZONE H9 и INZONE H7 е допустимо да виждате главните индикации върху екрана, с цел да може играчите елементарно и бързо да трансформират настройките от своите слушалки, като в същото време виждат настройките, които вършат, върху екрана през центъра за ръководство PlayStation®5 Control Center. И двата модела слушалки оферират опция за балансиране сред другите аудио сигнали от играта и чата, като играчите могат да трансформират силата на звука до реализиране на стремежи баланс сред игра и гласов чат от самите слушалки. Налични са и още доста функционалности, в това число опция за работа с Tempest 3D Audiotech , което разрешава на играчите да се насладят на завладяващите звуци от играта, които са ясно позиционирани в пространството.





Персонализирани настройки с INZONE Hub PC - софтуерът INZONE Hub на Sony е основан особено за персонализиране на настройките, в това число тези на звука и картината.

С мисъл за стабилно развиване - опаковъчните материали на продуктите на Sony са направени напълно без пластмаса, като са употребявани само рециклирани материали и нетъкана целулоза, което отразява ангажираността на Sony да ограничи отрицателното влияние върху околната среда на продуктите и практиките на компанията.

Цени и наличност:



· : 1099 EUR (наличност от лято 2022)

· : Цената следва да бъде доказана (наличност от зимата на 2022)

Гейминг слушалки INZONE

· : 300 EUR

· : 250 EUR

· : 100 EUR

Новите гейминг слушалки INZONE ще бъдат налични от м. юли от разнообразни упълномощени представители на Sony.

Спецификации на гейминг мониторите INZONE:



· INZONE M9 предлага забележителна 4K резолюция и висок контрастност с локално затъмняване Full Array Local Dimming, сертификация DisplayHDR™ 600 и над 95% покритие на DCI-P3 цветово пространство, с помощта на което получавате изключителни светли зони и същинско мрачно черно, както и тъкмо възпроизвеждане на цветовете.

· До 144Hz скорост на освежаване, IPS, 1ms GtG (Gray to Gray) време за реакция и технологии за променлива скорост на освежаване като NVIDIA® с G-SYNC® съгласуемост и VRR със стандарт HDMI 2.1.



· До 240Hz скорост на освежаване, IPS, 1ms GtG (Gray to Gray) време за реакция и технологии за променлива скорост на освежаване като NVIDIA® с G-SYNC® съгласуемост и VRR със стандарт HDMI 2.1.

· С DisplayHDR™ 400 сертификация sRGB99% покритие на цветното пространство и поддръжка на 1,07 милиарда цвята получавате ярки гейминг преживявания с богати, наситени цветове.

Спецификации на безжичните гейминг слушалки INZONE:

· INZONE H9:: Прецизно засичане на задачата с 360 Spatial Sound for Gaming и усъвършенствани технологии за акустична оптимизация. Можете да играете умерено с часове с помощта на комфортните възглавнички и рамка и режимите за шумопотискане (Noise Cancelling) и пропускане на околния звук (Ambient Sound). 32 часа живот на батерията, като с 10-минутно бързо зареждане получавате до един час време за игра.

· INZONE H7: Безжични гейминг слушалки: Прецизно засичане на задачата с 360 Spatial Sound for Gaming и усъвършенствани технологии за акустична оптимизация. Можете да играете умерено с часове с помощта на комфортните възглавнички и рамка. 40 часа живот на батерията, като с 10 минутно бързо зареждане получавате до един час време за игра.

· INZONE H3: Гейминг слушалки с кабел: Прецизно засичане на задачата с 360 Spatial Sound for Gaming и усъвършенствани технологии за акустична оптимизация. Можете да играете умерено с часове с помощта на комфортните възглавнички и рамка.

Само INZONE M9

При изключено шумопотискане и Bluetooth връзка.

При изключена Bluetooth връзка.

Налично от интернет страницата на Sony () с поддръжка на Windows 10 или 11.

С изключение на покритията и адхезивните материали.

Налично само за слушалки.

Планирано узаконяване.

Планирано узаконяване

Bluetooth връзка.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР