Днес SKODA разпространи информация за сериозно обновените версии на моделите

...
Днес SKODA разпространи информация за сериозно обновените версии на моделите
Коментари Харесай

Ето ги и обновените Scala и Kamiq на Skoda

Днес SKODA популяризира информация за съществено обновените версии на моделите си Scala и Kamiq, които дават обещание по-прогресивен дизайн и усъвършенствана и увеличена софтуерна база.

Основните промени в дизайна на екстериора на Skoda Scala са свързани с обновеното осъществяване на , предната и задната престилка, както и челната решетка. Налични при двата модела ще бъдат и няколко нови дизайна на предлаганите джанти, бордовата система дава обещание нови функционалности, а Digital Display с 8-инчов интрументален панел и 8.25-инчов централен екран, към този момент са част от общоприетото съоръжение на колите.

" Kamiq и Scala предефинираха компактния клас за нашата марка и отвън него, когато бяха стартирани ", разяснява Клаус Зелмер, ръководител на борда на Skoda Auto. " Сега ние в допълнение усъвършенствахме и двата модела, издигайки дизайна, интериора и функционалността на идващото равнище. Новите Kamiq и Scala допълват мощната ни гама мотори с вътрешно горене и резервират мощните си позиции на пазара ".



" Това възобновяване на Scala и Kamiq слага огромен акцент върху сигурността ", споделя от своя страна Йоханес Неф, член на софтуерния ръб на Skoda. " Богатото съоръжение за сигурност в този момент включва и TOP LED Matrix фарове като опция– за първи път при тези модели. В сходство с интернационалната самодейност Vision Zero, Skoda Auto желае интензивно да способства за понижаване на броя на смъртните случаи при пътнотранспортни катастрофи. Модернизираните моделни серии Kamiq и Scala оферират необятна гама от усъвършенствани асистиращи системи, някои от които нормално се виждат в по-високите сегменти ".



В двигателната гама на обновените Scala и Kamiq на Skoda са включени три високотехнологични TSI мотора с оптимални мощности от 95, 115 и 150 конски сили, като според от желанията си, клиентите ще могат да разчитат на надлежно петстепенна ръчна, шестстепенна ръчна или 7-степенна роботизирана DSG предавателна кутия.

По отношение на системите за повишение на сигурността, от SKODA анонсират, че всеки един от представителите на обновените Scala и Kamiq ще разполага с богат набор системи, включително Front Assist с функционалност за различаване на пешеходци, Lane Assist и Traffic Sign Recognition.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР