Днес SKODA анонсира, че изцяло електрическия Enyaq ще предложи още

...
Днес SKODA анонсира, че изцяло електрическия Enyaq ще предложи още
Коментари Харесай

Още по-добра SKODA Enyaq

Днес SKODA анонсира, че напълно електрическия Enyaq ще предложи още по-добри параметри на бъдещите си притежатели, като от компанията подчертават върху увеличеният свободен пробег, по-голямата динамичност и по-краткото време за зареждане.

Интересна оригиналност, наред с измененията в дизайна, включително консолидираното на новото лого и логотип на марката, е фактът, че SKODA отстранява обозначението iV при Enyaq, а другите модификации ще се отличават единствено посредством модификационното си означение или равнище на осъществяване, като RS или Laurin & Klement.

Версията 2024 година на SKODA Enyaq, която ще бъде пусната в произвеждане при започване на ноември, ще бъде налична в две нови изпълнения- Enyaq 85 и Enyaq 85x, като същите ще участват в портфолиото и на версията Coupe, и ще се отличават с нов заден електромотор и батериен модул с усъвършенствано ръководство.

Enyaq 85 дава обещание опция за изминаването на до 565 километра (WLTP стандарт на замерване), като презареждането от 10 до 80% ще бъде допустимо за 28 минути при съществуване на подобаваща бърза зарядна инфраструктура (до 175 kW). При версията Coupe на същата трансформация, автономността може да доближи до 576 километра. И двете са изпълнени с нов електромотор с мощ от 286 конски сили (204 до момента), който дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.7 секунди или с 2 секунди по-бързо спрямо миналата версия.

Версията с четири задвижващи колела Enyaq 85x е с мощ от 286 конски сили, като тук класическото ускоряване може да бъде осъществено за 6.6 секунди. Свободният пробег тук е до 538 километра, а при Coupe версията с 10 километра повече.

Enyaq RS получава функционалност Boost, при която мощ пиково доближава до 340 конски сили, ускорението от 0 до 100 км/ч може да бъде осъществено за 5.5 секунди, а автономността да доближи до 547 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР