Днес ще ви споделим рецепта за бирено мезе, по което

...
Днес ще ви споделим рецепта за бирено мезе, по което
Коментари Харесай

Мезето за бира, по което мъжете полудяха

Днес ще ви споделим рецепта за бирено мезе, по което мъжете са луди. На домакините няма да им коства съвсем никакво време приготвянето на тази вкусотия. Крайният резултат е впечатляващ и топящ се в устата.

Ето и какви артикули ще са ви нужни:
60 гр.кашкавал; 1 с.л.масло; 4 с.л.олио; 1 с.л.сол; 2 бр.яйца; 500 гр.картофи; 1 ч. ч.брашно вид 500.
Начин на подготвяне:

Картофите се почистват, режат се на части и се варят. Можете да ги сварите и цели, само че по този начин процесът по варене ще отнеме повече време. След като ги отцедите от водата и към момента са топли, започнете да ги пресовате благодарение на вилица. Към тях прибавете яйцето, брашното, 2 с.л. олио и малко сол. Оформете фино руло от картофената примес.
Ето по какъв начин да подредите дъска с мезета вярно
Когато организирате празненство, всички посетители биха се изненадали доста прелестно от добре плануваната, блестящо оцветена и необикновено вкусна дъска....
Прочети повече
Пригответе си тенджера с вода и поръсете щипка сол в нея. Оставете я на котлона да заври. Когато това се случи, започнете да пускате нарязаното на хапки картофено руло във водата. След като хапките излязат на повърхността, изваждайте ги благодарение на решетъчна лъжица.

Загрейте маслото и олиото на котлона и запържете в него извадените хапки. Накрая поръсете с настъргания кашкавал и поднесете с халба охладена бира.

Това мезе ще се хареса на всеки един фен на бирата. Да ви е вкусно!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР