Днес ще ви представим рецептата за едни невероятно вкусни пържени“

...
Днес ще ви представим рецептата за едни невероятно вкусни пържени“
Коментари Харесай

Най-вкусните „пържени“ филийки без мазнина

Днес ще ви представим рецептата за едни необикновено вкусни „ пържени “ филийки, при изработката на които не се употребява грам лой. Сигурни сме, че ще останете безпределно сюрпризирани от крайния резултат.

Ето и какви артикули ще са ви нужни за филийките:

• яйца - 2 бр.;

• кисело мляко - 1 с.л.;

• сода;

• сол;

• хляб - 3 - 5 филийки.

Начин на подготвяне:

Тези артикули са подобаващи за две порции, само че в случай че желаете, бихте могли да ги удвоите или утроите. Всеки самичък преценя какво количество филийки да подготви.

Най-напред се стартира с яйцата. Чупят се в купа, към тях се прибавя солта и се бъркат, до момента в който белтъците не се втечнят изцяло.

В обособена чашка слагаме киселото мляко и към него прибавяме щипка сода. Бъркаме, с цел да може сместа да шупне.
Ето по този начин прави баба пържените филийки и се получават необикновено вкусни и пухкави
Пържените филийки са измежду обичаните закуски на дребни и огромни. Те са толкоз апетитни, че няма по какъв начин да не ги похапваме с приятност. Пухкави...
Прочети повече
Когато това се случи, прибавяме сместа с яйцата и разбъркваме, до момента в който не се получи изцяло еднородна примес.

За изработката на филийките се употребява преса за тостери. Сигурни сме, че съвсем всеки от вас разполага с подобен апарат вкъщи си и няма да му се постанова да купува, особено с цел да си направи вкусните филийки.

Всяка една филийка се потапя в сместа и по-късно се изпича в тостера. Добре е обаче да знаете, че тостер пресата няма по какъв начин да изпече отмерено от двете страни филийките, по тази причина е нужно да ги обърнете.

Ето, че закуската е към този момент подготвена. Накрая може да я гарнирате по ваш усет. Филийките се получават ужасно поръсени с пудра захар и украсени с пресни сезонни плодове. Може обаче да им добавите мед, конфитюр, шоколадов топинг, сирене, кисело мляко или друго.

Да ви е вкусно!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР