Днес ще ви представим 5 признака за по- щастливи празници.

...
Днес ще ви представим 5 признака за по- щастливи празници.
Коментари Харесай

5 трика за щастливи празници

Днес ще ви представим 5 признака за по- щастливи празници. В навечерието на Коледа и Нова година се въртим в цикъла на ежедневните каузи. Често сме нервни, тъй като нямаме време да купим дарове, да се разкрасим, да подготвим къщата за празниците и изобилните трапези. Освен това би трябвало да решим къде ще честваме, с кого, какво ще облечем, кой ще гледа децата…

В резултат на това приближаваме към празничните дни изтощени, изтощени, афектирани от бездействието на околните. И това се повтаря година след година.

Омагьосаният кръг би трябвало да бъде пресечен, в случай че желаете да се насладите на празника, а не да броите истерично дните до края на декември.

Вижте тези трикокове за щастливи празници:

Трик 1 – за щастливи празници

Решете един път вечно, че ще прекарате празниците по този начин, както желаете.

Мислете, фантазирайте. Може би са ви липсвали шумните компании в нощен клуб или пък мечтаете за безшумно домашно празненство за двама с котката. Празникът е ваш и единствено вие решавате по какъв начин да го празнувате.

Помислете дали желаете да готвите 10 ястия или няколко мандарини и бутилка шампанско са ви задоволителни? Ще сте по пижама или публични? Ще изчакате до среднощ на Нова година или желаете да си легнете в 21 часа с книга в ръка? Всичко е във вашите ръце! Избирайте!

Трик 2 -за щастливи празници

Споделете с обичаните си хора вашето предпочитание да празнувате Коледа и Нова година съгласно вашите правила.

Няма значение по какъв начин ще реагират. Делът на обективния нарцисизъм в никакъв случай не е тормозил никого. Ако желаете да сте сами, кажете го. Обяснете, че това е значимо за вас, че към момента обичате околните си и ще им отделите време, само че по-късно, след празниците.

Говорете каквото чувствате. Не си мислете нищо. Не е нужно да се преструвате на заболели, с цел да не прекарате Новогодишната нощ в шумна компания или даже единствено с родителите си. Бъдете себе си.

Трик 3 -за щастливи празници

Не хабете силата си в измисляне на дарове за околните си. Най-добре е да попитате всеки какво би желал да получи като подарък. И това е, което ще дадете. Не се разстройвайте, в случай че ви изискат пари. Това не е тъй като вашите близки не се интересуват от вашето внимание, а защото времената не са лесни. Обмислете обстановката.

Можете също по този начин да купувате подаръците след празниците, когато няма да има тълпи в магазините, ще се наспите задоволително, ще си починете. Можете да извършите изключение за децата, които чакат Дядо Коледа. Нека имат вяра в чудеса, до момента в който е допустимо.

Трик 4 – за щастливи празници

Не се поддавайте на възприятието за виновност, даже в случай че всичките ви близки ще бъдат афектирани, тъй като техните проекти се разгръщат върху вас. Вашият живот е единствено във вашите ръце.

И не изисквайте от другите цялостно единодушие и послушание на вашите нови правила. Те имат право да изберат коя отмора им харесва. Оставете децата да отидат при другари, дайте опция на брачна половинка да не отиде до магазина на 31-ви за майонеза да вземем за пример. Ще бъдете шокирани от резултата. Децата ще се усещат по-зрели, тъй като им се доверявате. И брачният партньор ви ще ви обича още повече, потвърдено е.

Трик 5 – за щастливи празници

Ще имате приятна отмора. Отхвърлете всички подозрения по отношение на избора си. Ако нещо не ви харесва, имате още доста години пред себе си, с цел да опитате всички варианти за празнуване, за които се сетите. Насладете се на всеки миг. Това е вашият избор и вашият живот. Чувствайте се свободни от отговорности, ненужни обичаи и гримаси на наслада на лицето си. Станете същински щастливи на този празник.

Вашето въодушевление зависи единствено от вас! Не се съмнявайте в това нито за момент. Все отново, почивните и празничните дни са и за вас. Вие също ги очаквате с неспокойствие, с цел да си починете, да се заредите за началото на новата година и да я започнете със размах, а не отегчени и затормозени от безкрайните дни, в които сте се съобразавяли с близки и родственици.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР