Днес ще ви предложим една изключително лесна и бърза рецепта,

...
Днес ще ви предложим една изключително лесна и бърза рецепта,
Коментари Харесай

Тази фантазия става готова за по-малко от 20 минути – вкусна и ароматна франзела с плънка

Днес ще ви предложим една извънредно лесна и бърза рецепта, която е подобаваща даже и за безусловно начинаещи в кухнята. Ще ви кажем по какъв начин да си извършите една фантастична закуска – франзела с плънка. Става бързо и елементарно.
И още нещо – в случай че инцидентно ви изненадат посетители и няма с какво да ги почерпите, тази франзела е превъзходен метод да се измъкнете от обстановката. При това не просто по този начин – сандвичът като се изключи че е апетитен и благоуханен, е и ужасно грациозен. Ето какви артикули са ви нужни: франзела, краставица, домат, шунка – 100 грама, кашкавал – 100 грама, масло, зелени подправки – подобаващи са мащерка, риган, босилек, чубрица. Важен миг е изборът на франзела.

Нека да бъде от половинките, продават ги в огромните вериги под наименованието „ мини франзела “, огромни са колкото хлебчета за хот-дог. Можете да купите и огромна франзела и да я нарежете на части с нужната величина, само че е по-красиво хлебчето да има две крайчета.
Направете необятен прорез в горната част на франзелата във формата на ветрило. Намажете разреза с масло. После напълнете с кръгчетата от домата, краставицата, шунката, а най-отгоре поставете кашкавала. Отново намажете лекичко с масълце и пъхнете заредената франзела в скарата, с цел да се запече до момента в който добие златист цвят. Когато това стане я извадете и поръсете с подправките по ваш избор. Оставете две-три минути хлебчето да почине, а и подправките да се поемат от разтопения кашкавал.

Става неповторимо вкусно това нещо, а е толкоз бързо и елементарно, че може да се прави без проблем когато и да е. Не се колебайте, а го спретнете още в този момент, с цел да видите какво знамение става.
Лесно, бързо и повече от апетитно.
Решени ли сте към този момент да изненадате вашите близки и другари?
Не се колебайте, а се захващайте с франзелата с плънка – до момента в който се усетите и ще е подготвена!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР