Днес ще ви предложим един несравнимо вкусен домашен сос с

...
Днес ще ви предложим един несравнимо вкусен домашен сос с
Коментари Харесай

Домашният сос с прясно мляко, който измести всички останали

Днес ще ви предложим един несравнимо апетитен домакински сос с прясно мляко, който се явява като съвършената опция на майонезата, закупена от магазина. Той е кадърен да овкуси всевъзможни ястия и да ги трансформира в кулинарни творби на изкуството.

Има една специфичност обаче, която бързаме да ви споменем. Докато приготвяте соса, не е желателно да си служите с бъркалка. Ако желаете резултатът да е в действителност свръхестествен, доверете се на пасатора. С него нещата ще се случат по – елементарно и по-бързо. Освен това консистенцията най-после ще е тъкмо такава, каквато би трябвало да бъде.
Най-вкусният гъбен сос, който в миналото сте приготвяли
Този превъзходен гъбен сос е подобаващ като гарнитура и заливка за всички вкусни ястия, които приготвяте.  Баба ми сподели най-хубавата ре...
Домашен сос с прясно мляко, който впечатли всички Продукти, които ще са ни нужни за изработката му:
• 150 мл прясно мляко;

• 300 мл олио;

• 3 с.л. лимонен сок;

• Сол на вкус;
Най-лесната рецепта за сос фрикасе – бързо, елементарно и доста вкусно
Вероятно сте опитвали сос фрикасе или самите вие го подготвяне за вашето семейство. Ако пък към момента не сте, е време да опитат...

• 1 ч.л. горчица;

• 1 ч.л. захар.
Начин на подготвяне:
За предпочитане е да употребявате купата от пасатора. Излейте в нея олиото и прясното мляко и започнете да бъркате. Първите няколко секунди пасаторът би трябвало да е на дъното на купата и едвам по-късно започнете да изтегляте нагоре. След това прибавете и останалите артикули и разбивайте още половин – една минута.

Готовият сос се съхранява в чист и изсъхнал стъклен буркан в хладилника. С него можете да гарнирате месо, картофки и всичко останало, което обичате да комбинирате с млечен сос.

Да ви е сладко!

Още от РЕЦЕПТИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР