Днес ще се изиграят последните два четвъртфинални реванша от Шампионската

...
Днес ще се изиграят последните два четвъртфинални реванша от Шампионската
Коментари Харесай

Байерн пред „Мисията невъзможна“ срещу Манчестър Сити в Мюнхен

Днес ще се изиграят последните два четвъртфинални реванша от Шампионската лига. Байерн Мюнхен посреща Манчестър Сити, а Интер е хазаин на Бенфика, като и двете срещи са с начален час 22:00 българско време .
Сити влизат в реванша на " Алианц Арена " с преднина от три чисти гола.
Байерн е пред съвсем невъзможна задача да в профил Сити, откакто отстъпи с 0:3 като посетител в първия конфликт на „ Етихад “ преди седмица . След равностойно първо полувреме, в което домакините излязоха с едни гърди напред след страхотния изстрел на Родри, след почивката „ жителите “ подвигнаха оборотите и реализираха типичен триумф след попаденията на Бернардо Силва и Ерлинг Холанд. Това праща възпитаниците на Пеп Гуардиола, някогашен ментор на Байерн, с единия крайник в полуфиналите на конкуренцията. Новият старши треньор на баварците Томас Тухел бе безапелационен след края на първия мач, че немският исполин не е изгубил вяра макар големия пасив за наваксване на „ Алианц Арена “. В последните няколко дни, съгласно думите на Тухел, разногласието сред Садио Мане и Лерой Сане, който породи след края на първия дуел и докара до това сенегалецът да удари съотборника си, е бил позволен, като самият ментор удостовери, че някогашният нападател на Ливърпул ще бъде на линия за реванша. Ако не се стигне до знамение в Мюнхен, Манчестър Сити ще играе в последните четири с настоящия притежател на трофея Реал Мадрид, който отстрани Челси с общ резултат 4:0.

В другия четвъртфинален мач-реванш Интер приема Бенфика, откакто завоюва първата среща с 2:0 . „ Нерадзурите “, които се показват незадоволително напоследък в Серия А, само че не престават да са в борбата за място в топ 4, надделяха водача в Примейра лига след попаденията на Николо Барела и Ромелу Лукаку от дузпа. В последния кръг в шампионата играчите на Симоне Индзаги изгубиха изненадващо от Монца с 0:1 вкъщи, а преди този момент късен гол на Антонио Кандрева им лиши трите точки при визитата на Салернитана. Бенфика също е разтърсен във вътрешния шампионат, като две следващи провали, в това число от Порто вкъщи, редуцираха задатъка им пред „ драконите “ в борбата за купата на единствено четири пункта. Победителят от 1/4-финала сред Интер и Бенфика ще се изправи в полуфиналите против Милан, който в профил Наполи след общ резултат 2:1.

Пълна стратегия за 1/4-финалните реванши от ШЛ през днешния ден :

22:00, Интер – Бенфика

22:00, Байерн – Манчестър Сити. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР