Днес ще бъде слънчево време с временни увеличения на облачността.

...
Днес ще бъде слънчево време с временни увеличения на облачността.
Коментари Харесай

Изпращаме януари със слънчево време

Днес ще бъде слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността. Вятърът ще отслабне, в доста региони и ще стихне. Дневните температури едва ще се намалят. Минималните ще са най-вече сред минус 2° и 3°, по Черноморието до 4° - 6°, оптималните сред 9° и 14°.Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), заяви дежурният синоптик Анна Дякова.
Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за януари. По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са 8-11°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. В планините ще е най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб до сдържан от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 7°, на 2000 метра – към 0°.
Месец февруари ще стартира с най-вече слънчево и много по-топло време от нормалното, изключително в Източна България и северно от планините, където ще духа сдържан югозападен вятър. В петък ще се заоблачи, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Почивните дни ще стартират с високи температури, само че от северозапад, с увеличаване напразно, температурите бързо ще се намаляват. В събота ще завали дъжд, който със захлаждането, изначало във високите котловинни полета на Западна България и Предбалкана, ще премине в сняг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР