Днес се състоя официалното откриване на командния център на системата

...
Днес се състоя официалното откриване на командния център на системата
Коментари Харесай

МВР представи новата система от камери в Пловдив

Днес се състоя формалното разкриване на командния център на системата за видеонаблюдение и надзор по входовете и изходите на града, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Залата се обитава във Второ районно ръководство. Припомняме, че на своя сесия през седмицата пловдивският Общински съвет гласоподава изцяло построената, внедрена и към този момент работеща система за различаване номерата на колите, преминаващи през територията на града да бъде дарена на Министерство на вътрешните работи.
Компонентите на системата са сложени на единадесет входно-изходни точки и това са: на кръстовище на Пазарджишко шосе, на кръстовище на "Голямоконарско шосе ", на кръстовище на Карловско шосе, на кръстовище на "Брезовско шосе ", на кръстовище на "Рогошко " шосе, на кръстовище на "Кукленско шосе ", на кръстовището при изхода за село Марково, на кръстовище на "Коматевско шосе ", на кръстовище на "Пещерско шосе ", както и при надлезите на "Цариградско шосе " и "Асеновградско шосе ".
Информацията може да се употребява единствено за предварителна защита и откриване на закононарушения, а задачата е повишение сигурността на пловдивчани.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР