Днес се проведе връчването на годишните награди на ОСК Локомотив

...
Днес се проведе връчването на годишните награди на ОСК Локомотив
Коментари Харесай

КАЯ БОРИСОВА ОТ КАРАТЕ КЛУБ ЛОКОМОТИВ ПОЛУЧИ НАГРАДА “СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА”

Днес се организира връчването на годишните награди на Общо събрание на колегиите Локомотив София на най-хубавите състезатели и треньори за 2023г. Сред отличниците премия взе и младата вяра на Карате Клуб Локомотив София – Кая Борисова. Наградата бе връчена от Президента на Общо събрание на колегиите Локомотив – господин Даме Стойков

Едва на 11 години, Кая Борисова бе отличена с приз “Спортист на годината ” 2023 за Карате на Общо събрание на колегиите Локомотив София.

Освен, че оглави и годишната класацията на карате клуба, Кая е притежател на общо 5 медала през миналата година – 3 златни и 2 сребърни, безспорен първенец от Държавно Първенство и Национална Купа, както и шампионка от интернационалните шампионати.

Карате Клуб “Локомотив ” е един от най-старите и сполучливи клубове в България, учреден от починалият Сенсей Спас Спасов и траял развиването си под управлението на неговия наследник Димитър Спасов, Симеон Младенов, Александър Чичеклиев и Васил Ривов, който пък е нееднократен републикански първенец и най-успелият български играч при мъжете и треньор на Кая Борисова.

Припомняме, че през миналата 2023г. детският тим на Карате Клуб “Локомотив ” се завърна с голям брой оценки от влиятелен шампионат в гр. Лесковац – Сърбия, а също по този начин каратеките натрупаха и награди от “Национална Купа по Карате ”, провела се в гр.Самоков. В шампионата участваха над 500 деца от 40 клуба, а тимът на Карате Клуб Локомотив беше показан от 13 състезатели в разнообразни категории и възрастови групи и завоюва общо 11 медала.

На церемонията по връчване на награди за 2023г бяха отличени и:

Обединени спортни клубове (ОСК) Локомотив София разгласи боксьорката Светлана Каменова и гимнастичката Радина Томова за най-хубави спортисти за миналата година. Кадетките по баскетбол до 16 години заслужиха наградата за най-хубав тим, а олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева взе премията за треньор номер 1.

„ Тази година бе доста мъчно определянето на десетката. Хубавите резултати са факт, тъй като на разположение има отлични условия за подготовка на нашите спортисти “, съобщи ръководителят на Общо събрание на колегиите Локомотив – Даме Стойков.

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР