Днес се проведе традиционната техническа конференция преди дебютния ден от

...
Днес се проведе традиционната техническа конференция преди дебютния ден от
Коментари Харесай

Ясни са часовете за жребия и откриването на турнира Странджа

Днес се организира обичайна техническа конференция преди дебютния ден от юбилейното 70-о издание на най-стария боксов шампионат в Европа - “Странджа”. На нея участваха президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински, както и състезатели и публични лица.

На конференцията стана ясно, че формалният кантар преди началото на конкуренцията ще се организира сред 07:00 и 09:00 часа в четвъртък, 14 февруари, в софийския парк хотел “Москва”. Жребият за дуелите ще бъде изтеглен в 11:00 часа на същото място.

Същинската част от шампионата стартира в 15:00 часа в столичната зала “София”, когато ще започват дуелите от първата сесия. В 18:00 часа е формалното разкриване на шампионата.

Надпреварата “Странджа” ще се организира сред 14 и 19 февруари в зала “София”, като ще вземат участие към 350 състезатели. България ще бъде показана от общо 32-ма боксьори от националните тимове и разнообразни клубове. Президентът на федерацията Красимир Инински е поканил във връзка юбилея всички досегашни носители на купа “Странджа” в историята, които ще бъдат наградени по време на финалите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР