Днес Rolls-Royce разкри нови подробности за изцяло новия си модел Cullinan,

...
Днес Rolls-Royce разкри нови подробности за
изцяло новия си модел Cullinan,
Коментари Харесай

Rolls-Royce Cullinan идва със специални седалки за наблюдение

Днес Rolls-Royce разкри нови детайлности за изцяло новия си модел Cullinan, за който от компанията разясняват, че е доста повече от SUV, кросовър или офроудър.

Rolls-Royce Cullinan ще се предлага с уникален пакет, наименуван Viewing Suite, който дава обещание да предложи на двама изключително интересна и изтънчена конюнктура за наблюдение по време на поредното приключение.

Пакетът Rolls-Royce Viewing Suite е автоматизиран и се задейства с бутон, след което от подподовото пространство на товарното отделение се изтеглят и разгъват чифт елегантни столове и коктейлна масичка.



“От самото начало на се фокусирахме върху това да предложим наистина автентично и първокласно Rolls-Royce изживяване на нашите клиенти посредством очарователни изненади и удоволствия ”, разясняват от легендарната марка. “Красотата на Cullinan Viewing Suite, методът по който той се разгъва без каквото и да било изпитание, вниманието към детайлите, най-качествената кожа, която дава отговор на интериора на клиентския Cullinan, и това по какъв начин той е конфигуриран, с цел да придвижи луксозната мебел до най-отдалечените места, всичко това свидетелства за ненадминатата компетентност на дизайнерите и занаятчиите на Rolls-Royce ”.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР