Днес ROLLS-ROYCE показа пред света дългоочаквания си изцяло нов модел CULLINAN, който

...
Днес ROLLS-ROYCE показа пред света
дългоочаквания си изцяло нов модел CULLINAN,
който
Коментари Харесай

Това е ROLLS-ROYCE CULLINAN

Днес ROLLS-ROYCE сподели пред света дългоочаквания си напълно нов модел CULLINAN, който от именитата компания определят просто като “ROLLS-ROYCE-ът на SUV-тата ”.

“Лансирането на нов ROLLS-ROYCE постоянно е творчески миг в луксозната индустрия ”, разясняват от компанията. “Днес ние слагаме нов стандарт, като създаваме нов авто клас и нов автомобил за клиенти, които са добре свързани, мобилни и имат глобална перспектива. Те желаят нов тип автомобил, който им дава безграничен достъп до върховия разкош. Усещането им за приключение и смелост изискват кола в която “да отидат където и да било във върхов разкош ”, която ще ги води на върха на живота. CULLINAN е този автомобил ”.

Задвижването на автомобила, който е първия в SUV сегмента с уникална шумоизолирана бариера между пътническото и товарното поделение (560 литра), е поверено на 6.75- литров, V-образен, 12-цилиндров мотор, който генерира максимална мощ от 563 конски сили и максимален въртящ миг от 850 Нм. Задвижващи и ръководещи са и четирите колела на колата





Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР