Днес Renault представи за първи път в света изцяло новия си

...
Днес Renault представи за първи път в света
изцяло новия си
Коментари Харесай

Renault TRIBER : Седемместен кросовър за Индия

Днес Renault показа за първи път в света изцяло новия си модел TRIBER, за който анонсира, че е създаден за индийския пазар и ще се създава в страната.

Новият автомобил идва със седемместен интериор, като дава обещание да предложи отличен шир и модулност. За целта спомагат делимите седалки на втория и третия ред, както и функционалността за регулиране на междинния ред за повече място за краката на двойката пасажери на третия.

На фона на просторния си интериор, Renault TRIBER е стилен, като дължината му е под 4 метра, само че в това време предлага лидерски индикатори на товарния размер в петместна настройка.

"Индия е основен пазар за Groupe Renault ", коментира Тиери Болоре, изпълнителен директор на френския колос. "Все още сме навлизащи на индийския пазар, но нашите упоритости са високи и следват стратегическия ни проект Drive the Future. Имаме цел да удвоим нашите продажби до 2022 година. Поради тази причина представяме Renault Triber, още една революционна концепция, предопределена за основния пазар в Индия. Renault Triber и заченат, разработен и създаван в Индия, на първо време за индийските клиенти, след което и за света. Той ще пормени играта ".

Renault Triber се причислява към наличните на индейския пазар многопрофилни модели Kwid, Duster и Captur.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР