Днес Renault обяви, че Фабрис Камболив, който от май 2022

...
Днес Renault обяви, че Фабрис Камболив, който от май 2022
Коментари Харесай

Фабрис Камболив: Новият изпълнителен директор на Renault

Днес Renault разгласи, че Фабрис Камболив, който от май 2022 година извършва ролята действен шеф на Renault, поема поста изпълнителен шеф на марката, като ще дава отговор непосредствено пред Лука де Мео, изпълнителен шеф на Renault Group.

" В новата си роля, Фабрис Камболив ще работи дружно с управителния комитет на Renault за консолидиране на устойчивото и печелившо развиване на марката Renault ", се споделя в формалното изказване на френската компания. " Той също по този начин ще обезпечи трансформацията на марката с пазарното лансиране на 14 нови автомобила до 2025 година и посредством нейното разширение в Европа и в интернационален проект ".

" Горд съм, че Фабрис Камболив, с помощта на силата на неговия 30-годишен опит в групата, поема управлението на марката Renault ", споделя Лука ди Мео. " Неговата отдаденост, интернационален опит и дълбоки знания в групата ще му оказват помощ да продължи да подсигурява развиването на марката в сегментите с висока стойност. Разчитам на него да управлява екипа през дълбоката промяна, която следва на марката Renault през идващите години ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР