Днес Renault Group ще проведе първото по рода си тематично

...
Днес Renault Group ще проведе първото по рода си тематично
Коментари Харесай

Renault Group обеща високоефективен електромобил на цена от под 20 000 евро, който ще се произвежда в Европа

Днес Renault Group ще организира първото по рода си тематично събитие дружно с софтуерното си поделение и подмарка за електрическа подвижност Ampere.

Предварително обаче, от френската група разпространиха забавни детайлности към събитието, включително, че тактиката на компанията ще бъде съсредоточена към настоящото и бъдещото пазарно въвеждане на седем напълно електрически автомобила.

Докато част от седемте автомобила са добре известни, включително Megane E-Tech и Scenic E-Tech, за други има частична информация и са безусловно пред премиерата си- Renault 5 през първата четвърт на идната година, и Renault 4 през 2025 година, от Renault Group разясняват и още три напълно нови електрическия автомобил.

Най-интересният от трите все още е прочут с обозначението Legend и ще бъде нападателен за групата във връзка с цената си. Според анонса на френската компания, това ще бъде 100% електрически градски модел, който ще се създава в Европа и ще предложи невиждани досега на пазара параметри във връзка с цена и успеваемост на задвижващата система.

Legend ще предложи опция за изминаването на 100 километра с минималните 10 kWh , а цената му ще бъде под 20 000 евро .

За останалите два електрическия автомобил, от Renault Group не споделят никакви детайлности, като разясняват, че това ще бъдат модели във второто си потомство.

С предстояща реализация на 100% електрическите си автомобила на равнище от към 300 000 единици през 2025 година, Ampere чака достигането на годишен потенциал на продажбите от към 1 000 000 през 2031 година и пазарен дял от към 10%.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР