Днес Renault Group анонсира новия си стратегически план Re-Industry, част

...
Днес Renault Group анонсира новия си стратегически план Re-Industry, част
Коментари Харесай

Renault Group анонсира трансформацията си Re-Industry

Днес Renault Group анонсира новия си стратегически проект Re-Industry, част от световния Renaulution, с който от компанията си слагат за цел да трансформират индустриалната си база.

Според новия проект, до 2027 година, Renault Group ще работи за намаляването на индустриалните разноски на колите си с мотор с вътрешно горене с до 30%, а тези при напълно електрическите коли с 50%.

" Планът също по този начин ще способства за редуциране на времето за разработка на колите от три на две години ", споделят още от Renault Group. " По този метод групата се движи на висока скорост и си слага нови амбициозни цели ".

" Re-Industry е 360-градусов трансформационен проект ", разяснява Тиери Шарве, шеф на подразделението Индустрия и качество на Renault Group. " Целта е да надградим мощните си страни и да наберем скорост в това, което към този момент вършим добре, да преоткрием цялата си индустриална база и да реализираме най-високите стандарти. Тази индустриална промяна ще направи нашата база по-гъвкава, по-изчистена и по-конкурентоспособна, като в същото време ще ни разреши да реагираме по-бързо на упованията на клиентите ".

Като част от Re-Industry, Renault Group разгласи въвеждането в произвеждане на осем нови модела в международен мащаб в своите уреди. В завода си в Куритиба, Бразилия, компанията ще сглобява Kardian, както и още един, към момента незнаен, модел.

Заводът на групата в Бурса, Турция, ще получи четири нови модела до 2027 година, като съгласно наш източник, един от тях ще бъде новото Renault Duster от втората четвърт на идната година, предопределен за пазарите на марката отвън Европа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР