Днес публикуваме текст на един мъж, който има какво да

...
Днес публикуваме текст на един мъж, който има какво да
Коментари Харесай

Един мъж ни съветва: Жени, при раздяла бъдете откровени

Днес публикуваме текст на един мъж, който има какво да посъветва дамите, и от от личен опит. Запазваме неговата анонимност и се надяваме думите му да оказват помощ и на дами, и на мъже, които са на прага на раздялата.

" Често се случва когато жена приключва сериозна връзка по нейна виновност, тя да желае да нарани приятеля си допустимо най-дълбоко. Надява се по този метод да помогне на мъжа да не помни любовта си към нея по-лесно и да продължи напред.

Като мъж, за мен бе много изненадващо да схвана, какъв брой доста дами имат вяра, че по този метод те в действителност оказват помощ на мъжете си да ги превъзмогнат по-лесно и бързо. Имам познати приятелки, които подхождаха по този начин към края на своите връзки и постоянно съм ги укорявал за това. Но откакто се случи и на мен, взех решение, че е време да напиша нещо по въпроса.

Драги дами... Момичета... Това въобще не оказва помощ. Това единствено утежнява нещата.

Моята някогашна другарка изпитвала известни подозрения за бъдещето на нашата връзка и вместо да разиска нещата и да бъде откровена, тя реши да се държи извънредно непоносимо с мен, до момента в който не скъсам с нея. Така и стана – на мен ми писна и се разделихме. Впоследствие тя ми призна, че в действителност се е постарала да ме нарани, колкото се може по-силно, с благородната цел аз да я не помни по-лесно.

За страдание мога несъмнено да заявя – това въобще не оказа помощ. Даже се възвърнах по-бавно, в сравнение с трябваше. Ако тя беше откровена с мен, беше ми обяснила всичко и бе твърдо декларирала, че ще се разделим, също нямаше да ми бъде прелестно. Тогава също щях да изпитвам горест и отчаяние от провалената връзка. Но с метода, който тя предприе, с изключение на тъгата, у мен се настани и възприятие на яд, подбудено от дълбоката засегнатост, която тя ми нанесе с нейното поведение.

А при мъжете тъгата отминава, само че обидата си остава за цялостен живот. И продължава да те жегва дълго време. Затова и дълго време се възстановявах от връзката: тъй като трябваше да се боря с гнева и яростта в себе си.

Всички мъже ще се съгласят с мен. Откровеността е най-правилният път при преустановяване на сериозна връзка.
Да бъдеш откровена ще помогне и на теб да продължиш напред. Избягването на борба оставя доста неща недоизказани. Това пречи и на теб да си направиш верните заключения от връзката и да продължиш напред със идната.

Подчертавам, че това се отнася за дълги и съществени връзки. Ако искаш да скъсаш с гаджето си, с което сте от месец, методът на разлъка не е от чак толкоз огромно значение. Но при разлъка с мъж, на който държиш, който държи на теб, най-правилно е, даже наложително, да бъдеш пряма и откровена. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР