Днес продължават да се събират пластмасови капачки и алуминиеви кенчета

...
Днес продължават да се събират пластмасови капачки и алуминиеви кенчета
Коментари Харесай

Капачки за бъдеще с акция в 25 града

Днес не престават да се събират пластмасови капачки и алуминиеви кенчета за самодейността " Капачки за бъдеще ", оповестиха уредниците.

Събирането ще бъде в 25 града, като описът на местата е оповестен на страницата на " Капачки за бъдеще " в обществените мрежи.



Със събраните средства се планува закупуването на кола за спешна помощ за дребни деца. " Първата детска кола за спешна помощ, неонатална, която ще оперира в страната, към този момент е реалност. Във вторник следва да я дарим на болничното заведение в Пловдив. С тази акция продължаваме да събираме средства за втора и се надяваме през идната година да успеем да я дарим в различен регионален неонатален център, тъй че тя да може да оказва помощ на бебета в потребност ", обяв и Мартина Йорданова.

За последните 4 години от неправителствената организация " Капачки за бъдеще " са дарили 22 кувьоза за разнообразни общински лечебни заведения в страната. Закупена е здравна инсталация за детски отделения в още 14 лечебни заведения, а в този момент не престават с набиране на средства за втора неонатална кола за спешна помощ.

През последните 4 години " Капачки за бъдеще " подариха 22 кувьоза в 22 общински лечебни заведения.

В множеството градове в страната акцията се организира на огромни паркинги на хранителна верига магазини.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР