Днес Porsche и Rimac Automobili обявиха, че са финализирали плановете си

...
Днес Porsche и Rimac Automobili обявиха, че са
финализирали плановете си
Коментари Харесай

Bugatti Rimac: Да кажем Здравей на новата автомобилна компания

Днес Porsche и Rimac Automobili оповестиха, че са финализирали проектите си за формирането на нов венчър, който включва легендарната компания Bugatti.

Новата компания, която публично ще бъде основана през последната четвърт на тази година, се назовава Bugatti Rimac и в нея дялово участие от 55% ще има Rimac Automobili, а останалите ще бъдат на Porsche.

От Porsche, която дава отговор за бизнес дейностите на Bugatti и в това време държи дялово присъединяване от 24% в Rimac, разясняват, че Porsche и Rimac Automobili са съвършените партньори за прекосяването на Bugatti в бъдещето.

"Комбинираме огромната експертиза на Bugatti в бизнеса с хипер колите с изключителната иновационна мощ на Rimac в обещаваща област на електрическата мобилност ", разяснява Оливер Блум, председател на изпълнителния ръб на Porsche AG.

"Това и в действителност трогателен миг в кратката, само че бързо разрастваща се история на Rimac Automobili и този нов венчър пренася нещата на напълно ново равнище ", споделя Мате Римак, създател и изпълнитилен директор на Rimac Automobili.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР