Днес поради ремонт на дилатационна фуга при км 46 се

...
Днес поради ремонт на дилатационна фуга при км 46 се
Коментари Харесай

Ремонт на фуга спира движението по платното за Дупница на магистрала Струма

Днес заради ремонт на дилатационна фуга при км 46 се стопира придвижването по платното за Дупница на Автомагистрала „ Струма “ от пътен възел „ Долна Диканя “ при км 36 до пътен възел „ Дупница-Север “ при км 51. Движението в посока София ще се прави без смяна, заяви Агенция " Пътна инфраструктура ".

По време на ремонтните действия придвижването в посока Дупница ще се пренасочва при пътен възел „ Долна Диканя “ по път I-1 София-Кулата и при пътен възел „ Дупница-Север “ при км 51 пътуващите ще могат да се включат назад в Автомагистрала „ Струма “.

Ремонтните действия ще се правят на два стадия, след привършване на ремонтните действия в платното за Дупница, ремонтът ще продължи в платното за София.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението на републиканските пътища.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР