Днес по време на учредяването на „Републиканци за България, повече

...
Днес по време на учредяването на „Републиканци за България, повече
Коментари Харесай

Служители на Лев Инс връчиха протестна декларация на Цветан Цветанов

Днес по време на учредяването на „ Републиканци за България ", повече от 200 чиновници на ЗК „ Лев Инс " АД връчиха протестна декларация на Цветан Цветанов, в която показват възмущението си от новия му опит за завръщане в политиката.

Събралите се от цялата страна застрахователи съумяха персонално да зададат въпроса, по кое време ще получат пояснение за нанесения им душевен и физически тормоз и уронване на положителното им име, по негова заповед.

Г-н Цветанов одобри декларацията и се оправда дейностите си с различен и обществено се ангажира до 20 дни да осветли акиите от 2010г., които повлияха живота на чиновниците на Лев Инс и техните фамилии, съсипвайки репутацията им и нанасяйки непоправими душевен контузии.

След срещата застрахователите продължиха своето образование в Интер Експо Център, като всички чиновници взеха единомислещо решение, че, в случай че до 20 дни не получат обещаното обществено пояснение, Цветан Цветанов ще бъде потърсен още веднъж и ще бъде посрещан във всяко едно обитаемо място на България по същия метод до момента в който не изясни експанзията си през 2010г.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР